Бул. Киро Глигоров бр. 4, 1000 Скопје, Република Македонија
+ 389 2 244 5800

Симетричен Интернет

Интернет пристап со неограничен симетричен проток и загарантирана брзина.

Зошто симетричниот интернет пристап е вистинскиот избор?

Услугата обезбедува симетричен, гарантиран проток со големи пристапни брзини и статички јавни ИП адреси по потреба.

Сервисот е погоден за сите категории на деловни корисници – како за помали, така и за оние со поголеми барања. Симетричниот пристап на интернет се реализира преку постојана врска воспоставена меѓу пристапната точка на Телесмарт Телеком и бараната локација.

Карактеристики на услугата

  • Високо квалитетна и доверлива врска
  • Неограничен проток на податоци
  • Реализација во рок од неколку дена
  • Постојана расположивост
  • Надзор и одржување на врската
  • Брза интервенција во случај на прекин
  • Непрекината техничка поддршка 24/7 директно со техничко лице
  • Опсег на статички ИП адреси
  • Можност за поврзување на повеќе компјутери и уреди
  • Можност за примена на посебни протоколи и процедури или ВПН мрежи

Што понатаму?

Прецизно решение
Ние ќе ви помогнеме да го изберете вистинскиот пакет.
Имплементација
Нашиот тим ќе го имплементира одбраното решение и ќе го прилагоди кон вашите потреби.
Уживајте во придобивките
Искористете ги придобивките од вашето решение!
Контактирајте со нас – нашиот тим е подготвен да ви помогне да го изберете вистинското решение!